21 Ekim 2011 Cuma

Tevez formanı çöpe at kampanyası







Manchester şehrinin mavi ve kırmızı renklerini destekleyen taraftarlarını ortak paydada birleştirecek bir kampanya varmış bu hafta sonu: Tevez formanı çöpe at kampanyası.

Pazar günü oynanacak Manchester derbisi öncesinde iki kulübün taraftarı eski formalarını kırmızı ve gökmavisi renklere boyanmış geri dönüşüm kutularına atarak, huysuz Arjantinliye olan kinlerini gösterme şansı bulacaklar. İstenmeyen formalar Arjantin'e ya da Tevez'e karşı husumetleri olmayan yerel yardım kuruluşlarına göderilecek. Üstelik Tevez formalarını getirenlere yepyeni bir forma hediye edilecek. Evet, Manchester United taraftarları 2-3senelik Tevez formalarını yenileriyle değiştirebilecek.




Bu kampanya kulüplerin değil, resimdeki kamyonun üzerinde yazan bahis şirketinin pazarlama taktiği olsa da taraftarlar son derece memnun olacaktır.

Kaynak 





20 Ekim 2011 Perşembe

Adidas adipower Predator Intersport Özel Koleksiyonu Şimdi ve Sadece Intersport Mağazalarında!


adidas, tutkunun olduğu her yerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak, yeşil sahaların tozunu attıran Xavi’nin başrolde olduğu viral videosu ile dikkat çekiyor.



Bir bumads advertorial içeriğidir.


Tüm dünyada yalnızca Intersport’a özel tasarlanan ve sadece Intersport mağazalarında satışa sunulan adidas adipower Predator® koleksiyonunu Xavi test edip onaylıyor. İşte bu yüzden slogan: “Yeni adipower Predator®’ün gücüyle topa hâkim ol. Tıpkı Xavi gibi”.

adidas adipower Predator® Intersport özel koleksiyonu, A Milli Futbol Takımı oyuncusu ve Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan’ın da tercihi.

Üstelik 30 Ekim 2011’e kadar sadece Intersport mağazalarında bulunabilen adidas adipower Predator® Intersport özel koleksiyonundan alışveriş yapanlara bir adet de futbol topu hediye ediliyor.


Daha fazla bilgi için www.intersport.com.tr







14 Ekim 2011 Cuma

Uçakta Messi izdihamı




Hafta içinde Venezuela mağlubiyeti sonrası, Caracas'tan Barselona'ya giden uçakta yolcuları bir sürpriz bekliyordu. Lionel Messi, Javier Mascherano, German Denis, Ever Banega ve iki antrenör uçaktaki yolcuları epey heyecanlandırdı. Messi, uçağa tüm yolculardan ve hatta ışıklar kapatıldıktan sonra alınmasına rağmen yine de dikkat çekti ve tabiki first classta izdiham yaşandı. Başka çaresini bulamayan mürettebat, Messi'yi kokpitte uçurmak zorunda kaldı.

Havayolu şirketi : "Uçuş kuralları gereği, kokpite kesinlikle yolcu almıyoruz ancak Messi için istisnai bir şeyler yapmamız gerekti" açıklaması yaptı.

Kaynak